پزشکیان در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید نیوزیلند: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد روند بررسی برنامه‌های «مدنی‌زاده» در کمیسیون اقتصادی مجلس سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است

اتحاد ارتش و سپاه تا سرکوبی توطئه های آمریکا ادامه دارد

فرمانده کل ارتش در خصوص تلاش های آمریکا و اسرائیل برای تفرقه انداختن میان ارتش و سپاه گفت:ارتش و سپاه متحد با یکدیگر برای سرکوبی توطئه های آمریکا و اسرائیل تلاش می کنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۷ - ۲۷ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 17
کد خبر: ۲۸۸۴

به گزارش راهبرد معاصر ؛ به نقل از روابط عمومی ارتش، سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی، فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در دومین گردهمایی بسیجیان کوی های سازمان با رویکرد فضای مجازی که در مرکز پشتیبانی شهید فیض‌الله امانی برگزار شد، با اشاره به شروع جنگ تحمیلی در سال 59 و تجاوز دشمن بعثی به بخش‌های قابل توجهی از خاک کشورمان گفت: در شرایطی که کشورمان آمادگی کافی نداشت، یک مرتبه با توان قابل توجهی از سوی دشمن حمایت شده توسط شرق و غرب مواجه شد و تعدادی از شهر های ما محاصره و یا به اشغال خود درآمد، در چنین شرایطی ارتش و سپاه رو به روی دشمن ایستاده و دشمن تا بن دندان مسلح را بیرون انداختند.

فرمانده کل ارتش با اشاره به دعوت امام راحل از عموم مردم برای تشکیل بسیج و حضور در جبهه‌های جنگ افزود: امام با دعوت از بسیج، معجزه بزرگ را نشان دادند، که از نوجوان 13 ساله تا پیرمرد و کهن‌سال، همدوش با ارتش و سپاه در بخش‌های محتلف جبهه حضور یافتند.

وی با بیان اینکه از چندین سال قبل دشمن در پی ناکامی در جنگ سخت، وارد عرصه جنگ نرم و نیمه سخت شده است، گفت: هم اکنون نیز بسیج باید به میدان بیاید تا دشمن را از فضای فکری و اعتقادی کشور بیرون کند.

وی در این راستا تصریح کرد: هشدارهای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) درباره توجه به فضای مجازی و اقدامات دشمن مثمرثمر بوده اما هنور در این عرصه با تمام توان وارد نشدیم.

سرلشکر موسوی با دعوت از اقشار مختلف مردم برای فعالیت و نبرد با دشمن در عرصه فضای مجازی، افزود: خرمشهرهای ما در محاصره است، همه باید آماده باشیم. باید دشمنِ فضای مجازی را از مرزهای فکری خانواده‌ها بیرون بریزیم. در گذشته مقابل استکبار شرق و غرب ایستادیم و الان هم می توانیم در فضای مجازی دشمن را سرکوب کنیم.

فرمانده کل ارتش در ادامه تاکید کرد: فضای مجازی فوق‌العاده پیچیده است اما مبارزه با آن به این سختی که فکر می کنیم، نیست. دشمن چندین هدف را دنبال می‌کند که مهمترین آن‌ها ایجاد شبهه در موفقیت انقلاب اسلامی، ایجاد شبهه در برتری نظام اسلامی، ایجاد شبهه در کارآمدی و برتری ولایت فقیه بر هر نظامی است. بنابراین دفاع از اسلام، مقام معظم رهبری، انقلاب اسلامی و ولایت فقیه آتش به اختیار است.

فرمانده کل ارتش یادآور شد: ممکن است شبهه ای وارد کنند که به ظاهر پاسخگویی به آن کار پیچیده‌ای است اما با تأسی به فرهنگ عاشورا، ما هرگز دست از دین مان بر نخواهیم داشت و در فضای مجازی دشمنان انقلاب اسلامی باید قدرت مدافعان انقلاب و اسلام را ببینند و دچار رعب و وحشت شوند.

سرلشکر موسوی تاکید کرد: استکبار جهانی به سرکردگی آمریکای جنایتکار، رژیم نجس صهیونیستی، منافقین روسیاه و بد سابقه جنایتکار که بدتر از داعشی‌ها هستند، باید بفهمند ملت بزرگ ایران دست از اسلام بر نمی‌دارد.

فرمانده کل ارتش با تاکید بر اینکه ارتش و سپاه تا سرکوبی توطئه‌های آمریکا و اضمحلال رژیم صهیونیستی دست از دست یکدیگر بر نخواهند داشت خاطرنشان کرد: دشمنان ما با تمام قوا می‌خواهند بین نیروهای مسلح و ارتش و سپاه تفرقه بیاندازند و با مطرح کرد تفاوت بودجه ارتش و سپاه و دیگر مسائل، در صددند تا وحدت نیروهای مسلح را خدشه دار کنند اما آن‌ها به یاری خداوند کور خواهند شد که ارتش و سپاه دست از دست همدیگر بردارند تا زمانی که توطئه های آمریکا را سرکوب کنند.

امیر سرلشکر موسوی خاطرنشان کرد: یکی از توطئه‌های دیگر دشمن این است که با انواع حیله‌ها، روحیه ارتشی‌ها را تضعیف کنند. ولی مطمئن باشند که ارتش قدرتمند اسلامی در هر عرصه‌ای که این کشور، نظام، انقلاب و مقام معطم رهبری (مدظله العالی) نیاز داشتند، جانش را در کف دستش گذاشته و بی توقع در عرصه های مختلف افتخار آفرینی کرده و خواهد کرد.

ارسال نظر